Як візуально збільшити маленькі очі з допомогою макіяжу

1227

Зміст:

  • Особливості макіяжу
  • Додаткові поради
  • Основні помилки
  • З допомогою косметики можна виправити будь-які недоліки і зробити погляд більш відкритим. Не всі володарки азіатського розрізу, глибоко посаджених очей або нависло століття знають, як візуально збільшити очі і скорегувати особливості особи. Візажисти пропонують спробувати класичне поєднання кольорів і освоїти просту техніку нанесення косметики.Поради візажистів, як візуально збільшити очі

    Особливості макіяжу

    Правильний макіяж дозволить збільшити очі, відкоригувати форму, особливість посадки, підкреслити колір. Не обов’язково використовувати яскраві відтінки, накладні або нарощені вії і широкі стрілки. Достатньо взяти стандартну панель з бежевими і коричневими квітами, вони будуть доречні в денному і діловому образі жінки будь-якого віку. На фото видно основні етапи нанесення косметики і результат використання класичної техніки.

    Інструкція, як покроково правильно нанести косметику і зробити акцент на верхній частині особи:

    • щоб косметика протягом дня не докочувалася, нанесіть праймер для повік;
    • тінями виділіть зовнішній куточок верхнього століття, акуратно розтушувати темний колір в бік скроні, нижню повіку на третину заповніть тим же відтінком;
    • для заповнення решти століття використовуйте матові тіні трохи темніше відтінку шкіри, заповніть їм верхню складку;
    • нижню слизову оболонку ока зафарбуйте світло-бежевим коректором;
    • для вечірнього образу використовуйте стрілку, кінчик якої прагнути вгору або в сторону скроні;
    • у центрі рухомого століття використовуйте трохи мерехтливого кольору або золотистих блискіток;
    • ретельно прокрасьте верхні вії, при необхідності додайте другий шар.

    В макіяжі рекомендується користуватися класичним поєднанням кольорів, яке підбирається індивідуально під колір очей. Для блакитних і сірих підійде сріблястий і ніжно-рожевий відтінок. Власницям глибоких карих очей радять використовувати бежевий, золотистий або коричневий, для вечірнього образу підійде поєднання бірюзового і темно-синього. Зеленооким можна використовувати смарагдовий і фіолетовий або коричневий і жовтий.

    Додаткові поради

    Гарні виразні очі потребують правильного догляду. Тому необхідно висипатися і правильно доглядати за шкірою. Використовуйте крему для повік, суху шкіру щодня зволожуйте і живіть. Відкритий погляд можна отримати з допомогою правильно оформлених брів. Візажисти рекомендують дотримуватися натуральної форми, підфарбовуючи їх на тон темніше волосся.

    Візуально збільшує і коригує близько посаджені очі – використання стрілок на рухомому столітті.

    Освіжає погляд синя, коричнева, чорна підводка. Для денного образу тонку смужку наносять олівцем і пензлем розтушовують. Додатково можна використовувати білі тіні або хайлайтер під бровами і у внутрішній куточок.

    Роблять образ ляльковим або мультяшним лінзи, які мають незвичайний колір глибокий або великий зіницю. Даний тренд використовують багато б’юті-блогери. Для дівчат азіатської зовнішності з навислим століттям і вузькими очима можна сміливо застосовувати рожеву палітру і робити широкі стрілки.

    Основні помилки

    Будь-який макіяж слід починати з контурування та коригування всіх пропорцій обличчя. Неправильне нанесення тіней, підводки або використання не поєднуваних відтінків зробить образ безглуздим. Основні помилки, які зовні підкреслюють маленькі очі:

    • суцільний чорний контур навколо верхнього і нижнього століття, нанесення темного олівця на слизову;
    • занадто широкі брови;
    • відсутність туші на віях;
    • використання перламутрових тіней на всій поверхні століття;
    • використання занадто довгих і пухнастих нарощених або накладних вій;
    • темні кола під очима.

    В домашніх умовах не варто забувати про праймере для повік. База дозволить добре нанести і зберегти тіні до кінця дня. Також правильно підібране засіб замаскує синці і темні кола, зменшить кількість зморшок навколо очей.

    Маленькі очі можна збільшити і підкоригувати правильно підібраною косметикою, яка не буде перевантажувати погляд. Для самостійного макіяжу достатньо однієї панелі з бежевими відтінками, пари пензликів і підводки.

    Читайте також: як візуально збільшити губи