Як змусити теперішнього чи колишнього чоловіка ревнувати

828

Зміст:

  • Як змусити чоловіка ревнувати простими способами
  • Ревнощі на відстані
  • Як вивести на ревнощі колишнього чоловіка
  • Щоб змусити чоловіка ревнувати, потрібно показати йому, що ви все ще красиві, бажані і цікаві іншим чоловікам. Вічно роздратована, сварлива дружина в брудному халаті з немитою головою навряд чи викличе ревнощі. Важливо добре виглядати, займатися саморозвитком і дотримуватись правил особистого простору.

    Як змусити чоловіка ревнувати простими способами

    Чоловік повинен дорожити дружиною і боятися втратити її. З боку жінки ці почуття повинні мати взаємний характер. Тільки тоді шлюб приречений на успіх, а в родині будуть дбайливо ставитися один до одного.

    Дружину треба ревнувати, щоб вона не відчувала себе непотрібною

    Але бувають ситуації, коли колишню пристрасть з’їдає побут, все рідше хочеться проводити час разом, а чоловік перестає дарувати квіти, цікавитися зовнішністю і настроєм дружини. Особливо прикро це переживати жінкам, які перебувають у декреті. У них часто не залишається сил на романтику і пристрасть, а деякі чоловіки віддаляються і все більше часу проводять з друзями.

    Як змусити чоловіка ревнувати і знову запалився почуттями:

    • Підвищити рівень загадковості – прибирати свій телефон подалі, виходити розмовляти в іншу кімнату, не дозволяти чоловікові читати смс, що приходять. Можна виправити ім’я подруги на чоловіче, щоб посилити ревнощі.
    • Рідше бувати вдома – посидіти в гостях у мами чи подруги, а чоловікові сказати, що затрималася в кафе, зустрівши старого знайомого.
    • Купити собі букет квітів і прийти з ним додому – з’ясування, хто їх подарував і підвищену увагу забезпечені.
    • Приділяти більше часу собі – записатися в тренажерний зал, почати відвідувати мовні курси, сходити в салон краси і змінити стиль.
    • Стежити за зовнішністю – мити голову і наносити макіяж, навіть якщо жінка в декреті, потрібно не тільки по святах. Халат і бігуді краще закинути в ящик шафи.
    • Піти на корпоративний захід без чоловіка, зробивши красиву зачіску і надівши елегантне плаття – нехай понервничает, поки чекає дружину.
    • Задивлятися на красивих чоловіків на вулиці, якщо чоловік сам крутить головою слідом проходять дівчатам. Нехай не думає, що тільки на його персони світ зійшовся клином.

    Чоловіки цінують свободу. Не варто завалювати його повідомленнями і дзвонити кожні півгодини з запитаннями, де він знаходиться. Якщо раніше дружина була помічена в такій поведінці, але різко виправилася, у чоловіка точно виникне питання, чому вона перестала цікавитися.

    Навіть у щасливих сім’ях, де подружжя більшу частину доби проводять разом, важливо зберігати особистий простір. Нехай у кожного буде вільний час для власних справ і моменти побути наодинці з собою.

    Ревнощі на відстані

    У ситуаціях, коли чоловікові потрібно надовго виїхати по роботі або навчанні, важливо підтримувати романтичний настрій у відносинах. Нерідко після довгої розлуки пристрасті вщухають, чоловік перестає часто дзвонити і цікавитися дружиною.

    Поради психолога щодо освіження почуттів між парою, що знаходиться далеко:

    • Не брати трубку на першому ж гудку – хай почекає і похвилюється, ніж це його жінка так зайнята, що не підходить до телефону.
    • Попросити подругу, щоб вона подзвонила під час спілкування з чоловіком і, не відключаючи його дзвінка, перемкнутися на другу лінію. Якщо чоловік запитає, хто дзвонив, відповісти, що це був просто знайомий.
    • Акцентувати увагу під час розмови на позитивні зміни у своїй зовнішності – розповісти, що змінила колір волосся, зачіску, схудла і т. д.

    Щоб посилити ревнощі і увагу до себе, можна повідомити про похід з подругами в нічний клуб.

    Головне в процесі пожвавлення почуттів за допомогою ревнощів – не переборщити. Перебуваючи на відстані від дружини, чоловік може неправильно зрозуміти різкі зміни в її поведінці і отримати сильну образу за неуважність до його персони.

    Як вивести на ревнощі колишнього чоловіка

    Буває і так, що відносини з чоловіком залишилися в минулому, розлучення оформлений, а негативні емоції та образа все ще в душі, хочеться помститися екс-дружину і викликати його ревнощі. Як свідчить психологія, зайвий раз самоствердитися і підвищити самооцінку – кращий спосіб терапії.

    бывшегоКолишнього чоловіка можна змусити понервувати з допомогою нових відносин

    Щоб зробити неприємно колишньому, головним правилом жінки має стати те, що одна вона відчуває себе набагато щасливішими, ніж коли — то з ним. Переконати в цьому не тільки себе, але і його, можна з допомогою низки ідей:

    • Не розміщувати в соціальних мережах сумні фотографії та статуси – нехай колишній думає, що без нього все відмінно.
    • Намагатися завжди виглядати бездоганно, навіть збираючись в магазин – раптом по дорозі зустрінеться колишній чоловік. Побачивши привабливу щасливу жінку, він, швидше за все, пошкодує про розрив.
    • Сходити на побачення з чоловіком, бажано спільним знайомим – колишній обов’язково дізнається про це.
    • Вести себе спокійно і майже байдуже при зустрічі з екс-чоловіком – можна поглядати на годинник, роблячи вигляд зайнятої. Не варто зацікавлено слухати про його роботу, собаці, поїздку на рибалку. Але і вести себе вороже теж не потрібно – це зайвий раз підкреслить ще не остиглі почуття і видасть сидить в душі образу.
    • Розповісти колишньому про своїх поїздках, успіхи в кар’єрі та особистому житті – хай знає, що життя без нього не закінчилася, а навпаки, заграла новими фарбами в.

    Змусивши екс-чоловіка скаженіти, можна отримати задоволення і підвищити собі настрій.

    Задоволення від того, що колишній ревнує, в підсумку виявиться тимчасовим. Краще або забути людину остаточно, або спробувати знову побудувати з ним стосунки, щоб позбутися негативних емоцій.

    Дані вище поради розраховані на спокійних і люблячих чоловіків, які з якоїсь причини просто охололи до жінки і перестали приділяти їй належну увагу. Викликати ревнощі потрібно тоді, коли на неї можна отримати адекватну реакцію, а не крик, скандал з рукоприкладством і подальшим розлученням. Про це слід пам’ятати і враховувати характер свого чоловіка.

    Також рекомендуємо почитати: як забути колишнього хлопця