Як зробити ямочки на щоках швидко і назавжди

1713

Зміст:

  • Як зробити ямочки в домашніх умовах
  • Як зробити ямочки на щоках з допомогою вправ
  • Як швидко намалювати ямочки з допомогою косметики
  • Ямочки на щоках за один день з допомогою пірсингу
  • Операція для збереження ямочок назавжди
  • Тільки 20% людей у всьому світі мають ямочки на щоках. Це природжена особливість, яку неможливо створити штучним шляхом, але можна створити ілюзію ямочок, використовуючи різні способи.

    Як зробити ямочки в домашніх умовах

    В домашніх умовах є кілька варіантів створення ямочок – регулярне виконання спеціальних вправ або вміле використання звичайної косметики. Ці способи допомагають, але не на тривалий термін.

    Зробити ямочки на щоках можна різними способами

    Що стосується вправ, чи допоможуть вони, залежить від особливостей вашого організму, а також від того, наскільки регулярно ви будете виконувати їх.

    Якщо такі варіанти вам не підходять,можна звернутися до більш радикальних методів – пірсингу щік або пластичній операції.

    Як зробити ямочки на щоках з допомогою вправ

    Вправа для появи ілюзії ямочок досить складне, а виконувати його потрібно регулярно раз в день і мінімум по півгодини. Це так званий «дідівський метод», який допоможе, якщо вам пощастить.

    Виконання здійснюється у кілька етапів:

  • Оттопырьте губи і максимально втягніть щоки всередину, щоб вони з внутрішньої сторони опинилися між зубами.
  • У такому положенні подивіться в дзеркало і визначте, в якому місці повинні знаходитися ямочки – в найглибшій області, яка утворилася внаслідок втягування щік. Притримайте ці області вказівними пальцями.
  • Не відриваючи пальців від особи, починайте поступово розпливатися в усмішці, поки вона не стане максимально широкою.
  • Якщо вам потрібні ямочки, щоб зробити фото, заберіть пальці, але не припиняйте посміхатися, а потім сфотографуйте. Як тільки ви розслабите особа, ямочки исчузнут – пам’ятайте про це.
  • Тисніть пальцями на обличчя не менше півгодини.
  • Колись існували спеціальні пристосування, які тиснули на ці точки без участі людини, але вони так і не стали популярними, тому зникли.

    Якщо ви не знаєте, як правильно втягнути щоки на початковому етапі, з’їжте кислий лимон. Ваш вираз обличчя стане приблизно таким, яке потрібно для виконання вправи.

    Скільки часу будуть триматися створені таким чином ямочки, залежить від особливостей вашого організму. Деяким людям вправи не допомагають взагалі, а деякі ходять з ямочками кілька годин і довше.

    Як швидко намалювати ямочки з допомогою косметики

    Тимчасово створити ілюзію ямочок можна за допомогою косметики. Цього вистачить рівно до першого вмивання, але якщо вам потрібні ямочки на якийсь захід, спосіб згодиться. Вам знадобиться тільки підводка для очей:

  • Широко посміхніться і визначте, де знаходяться найбільш глибокі складки шкіри – там ви будете малювати ямочки. Щоб не втратити ці ділянки, поставте на них ледь помітні крапки підводкою. Використовуйте підводку коричневого кольору. Чорні або темно-коричневі відтінки будуть виглядати наляписто і неприродно.
  • На місці крапок намалюйте невеликі вигини в напрямках, де повинні бути ямочки.
  • З допомогою спонжа розтушуйте лінії, зробивши їх максимально схожими на ямочки.
  • Ще раз посміхніться, щоб зрозуміти, чи на правильному місці ви намалювали ямочки. Якщо знадобиться, зітріть їх і повторіть всі етапи ще раз.
  • Ставитеся до підсумкового результату критично, оскільки погана розтушовування або занадто темний відтінок підводки призведуть до того, що ямочки будуть виглядати неприродно і нагадувати бруд на обличчі. Перед виходом на вулицю попросіть кого-небудь оцінити, наскільки природним вийшов результат.

    Ямочки на щоках за один день з допомогою пірсингу

    Гарний пірсинг не тільки створює ілюзію ямочок, але і служить додатковим прикрасою особи. Зверніться до професійного досвідченому майстрові. Пірсинг щік – це великий ризик, оскільки голка проходить не через хрящ, а через м’яз, з-за чого можна ушкодити нерв.

    в домашних условияхВ домашніх умовах для створення ямочок знадобиться більше часу

    Майстер попросить вас прополоскати рот антибактеріальним розчином, а потім протре антисептиком область проколу. Після проколу вам знадобиться доглядати за пірсингом так, як скаже майстер. Сережки, які використовувалися під час процедури, залишаться в щоках на 1-3 місяці, поки рана повністю не заживе.

    Операція для збереження ямочок назавжди

    Пластична операція для створення ямочок носить назву дімплектомія. Вона не складна і практично не має протипоказань. Після втручання пацієнт може вирушати у своїх справах вже через годину.

    Пам’ятайте, що після операції прибрати ямочки не вийде навіть з допомогою хірургічного втручання – вони залишаться з вами на все життя.

    Зробити ямочки на щоках можна як самостійно вдома, так і за допомогою пірсингу або хірургічного втручання. Визначтеся, який спосіб вам не підходить, і приступайте до його здійснення.

    Читайте далі: як зробити шкіру обличчя пружною