Як підібрати букет нареченої

4-13-2020


Букет в руках нареченої-красива традиція, яка з’явилася в 19-му столітті в Англії, коли королева Вікторія і принц Альберт вирішили одружитися. Того дня, в руках нареченої були живі квіти. І в цьому букеті переважали скромні квітки календули-нагітки. До цього наречені носили на шиї намисто із запашних трав, вплітали у волосся дикий плющ і носили з собою пучки цибулі. Весільний букет з живих квітів змінив і перетворив образ нареченої. І він не просто так в її руках. Букет служить посланням любові, ніжності, відданості і прихильності до чоловіка.

Підказки до вибору весільного букета
Квітів і форм для букета нареченої багато, але як правильно вибрати ті самі, щоб вони підкреслювали грацію і відображали характер Діви. Рекомендуємо не гаяти часу, та звернутися за посиланням свадебный букет за більш докладнішою інформацією. Ось підказки.

Фігура нареченої. Форму весільного букету підбирають по фігурці нареченої. Мініатюрним дівчатам підходять невеликі круглі композиції з квітів. Високим-пишним »каскад« або »крапля». Струнким нареченим середнього зросту- підходять композиції з квітами на довгих стеблах: іриси, кали, гладіолуси. Правильна форма задає правильний тон і додає гармонії в весільний образ.

Сукня нареченої. Якщо ви вже визначилися з фасоном і тканиною для вашого плаття – це стане хорошим орієнтиром у виборі вдалого букета. Пишне і іскристе плаття вимагає скромних квітів. А закрита і злегка приталена модель буде ідеально доповнена екстравагантним букетом.

Характер нареченої. Весільний букет і наречена-одне ціле. Квіти підбирають під характер їх власниць. Спокійним дівчатам затишно в компанії невеликих композицій з троянд кремових відтінків. Ексцентричні дами воліють сміливі і яскраві букети з флоксів, алліума, ірисів. Квіткову композицію збирають в один або три яруси, і прикрашають пір’ям, намистинами, гілочками. Можна навіть діамантами.

Декор букета залежить від побажань нареченої і особливостей її сукні.

Улюблений колір нареченої. Букет, який збирають з квітів по відтінкам, несе в собі особливий сенс і настрій:

білі квіти-традиція для весільного букета і символ чистоти нареченої. Збирають з конвалій, троянд, лілій. Білий букет виглядає об’ємно і ніби світиться; червоні квіти на весілля-акцент на пристрасному коханні. Композиція виходить яскравою. Класика в букеті-Червоні троянди;
букет з жовтих квітів викликає асоціації з сонцем, теплом і світлом. Така композиція підкреслить життєрадісність і молодість пари. Букет формують з квітів теплих відтінків;
зелений букет виглядає свіжо і грайливо, особливо з сукнею в колір. Ідеально для весняного весілля;
помаранчевий символізує запал і свято. Це яскравий акцент в букеті, який не домінує і смачно виділяє інші квіти;
синій букет виглядає розкішно і оригінально. Відтінки синього гармонійно поєднуються з сукнею нареченої, в якому є ніжно-блакитна обробка;
весільний букет з яскравим фіолетовим акцентом заворожує. Кілька томних орхідей в квітковій композиції виглядають вишукано. Але юним особам цим кольором не варто захоплюватися-він гарний і підступний. Підступний тим, що візуально робить наречену дорослішою.
Наші флористи знають, як підібрати букет нареченій. Після першого знайомства з вами – ми вже бачимо, з якими квітами ви підете до вівтаря. Композиції збираються тільки зі свіжих квітів, прибираються шипи і колючки, робимо зручну ніжку.

Наші весільні букети пахнуть і зберігають свій свіжий вигляд більше 25 годин без води!