Як утримати закоханого чоловіка на все життя, доклавши зусиль нуль

751

Зміст:

  • Чому в сім’ї з’явилися проблеми?
  • Змусити бігати за собою – не кращий вибір
  • Поради як утримати чоловіка поруч із собою?
  • Універсального рецепту утримати чоловіка назавжди немає. Більш того, подібним мріям вдаються, в основному, молоденькі панянки або патологічно закохані дами. В парі є дві особистості, і це не тільки безвольний чоловік і жінка – це перше, що потрібно запам’ятати і усвідомити. З цього слід починати відносини. Адже викликати інтерес чоловіка, якщо він самодостатній, відбувся як особистість, швидше за все, не вийде, якщо ви, приклавши нуль зусиль, сподіваєтеся на союз до гробу, маніпулюючи ним. Особливо, якщо мова йде про людину, яка вже кілька охолов до вас. Навіть якщо вдалося чимось привернути увагу, то зберегти цей інтерес, нічого не роблячи, навряд чи вийде.Утримати поруч з собою закоханого чоловіка можливо, але не завжди

    Чому в сім’ї з’явилися проблеми?

    Сім’ї, в яких ніколи не виникає проблем, бувають тільки у фільмах і казках. Іноді ці проблеми носять зовнішній характер, іноді – внутрішній. Другий варіант набагато складніше, тому що тут зникає емоційна зв’язок чоловіка і дружини.

    Стосунки в сім’ї – складна конструкція. Її треба вибудовувати обом партнерам. Без обоюдостороннего бажання нічого не вийде.

    Перший крок, який необхідно зробити – визнати, що є проблема. Другий – спробувати зрозуміти, з чого вона виникла. Є ряд досить банальні, але дуже поширених причин:

  • У чоловіка з’явилася коханка. Якщо дружина в усьому влаштовує свого чоловіка, то коханка ніколи не з’явиться. Навіть схильні до полігамії чоловіки будуть обмежуватися одноразовим походами «наліво», але повноцінну заводити коханку не стануть. Нерідко сама коханка дуже тонко відчуває ситуацію і намагається переманити чоловіка. В такому випадку вона буде тиснути на ті аспекти, в яких він не задоволений.
  • Чоловік не відчуває себе комфортно (емоційно, матеріально, фізично). Не завжди чоловік іде від дружини до кого-то. Хоча цей пункт майже завжди переплітається з попереднім. Коханий, ситий і всім задоволений людина не буде намагатися знайти щось ще. Проблеми виникають тоді, коли його потреби або бажання не відповідають дійсності.
  • Проблеми з родичами. Постійна присутність родичів може нашкодити як чоловікові, так і жінці. Батьки, брати і сестри часто люблять давати «цінні» поради, робити некоректні зауваження. В результаті, хтось в подружній парі опиняється між молотом і ковадлом.
  • Жінка вимагає від чоловіка забагато. Тут є два варіанти. Перший — коли вимоги завищені. Наприклад, вас не пощастить чоловік в Єгипет або Туреччину, якщо всі гроші йдуть на дитину або іпотеку. Ще один — після важкого трудового дня ніхто не захоче влаштовувати генеральне прибирання, відвідувати маму або ремонтувати диван. Другий – вимоги адекватні, але чоловік не робить нічого. Таке, як правило, буває у випадку з залежними від алкоголю, тиранами або просто інфантильними людьми.
  • Причин розладу в сім’ї дуже багато. Майже завжди вони по-різному комбінуються один з одним. У будь-якому випадку, потрібно намагатися прибрати причину, а не створювати нові проблеми. Тому завести коханця, принижувати когось, висувати ультиматуми та інші радикальні заходи – далеко не найкраще рішення.

    Змусити бігати за собою – не кращий вибір

    Якщо ви з’ясували причину, то вирішіть для себе кілька питань. По-перше, чи готові ви після всього далі жити з людиною і не згадувати цю кризу. По-друге, чи потрібен вам цей чоловік. У сотнях книг, серіалів, п’єс і пісень обіграні подібні ситуації з невірно прийнятим рішенням.

    как удержать мужчинуЯк утримати чоловіка, який охолов або ображений, може підказати досвідчений психолог

    Хтось «прощає зраду і дорікає цим при кожній сварці. Інші – розміщують людину майже у рабські умови, роблячи його і своє життя суцільним пеклом. Треті – змушують нещасного і втомленого сил закоханого бігати за собою, але залишаються при цьому байдужими. Прикладів багато, але вихід тільки один. Завжди і при будь-яких обставин потрібно, в першу чергу, залишатися чесною з собою і не змушувати страждати іншої людини.

    Поради як утримати чоловіка поруч із собою?

    Геть забудьте найпоширеніші дурні рекомендації. Ви не втримаєте людини сексом – сьогодні це не той солодкий заборонений плід і ексклюзивний товар. Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок – на одній їжі весь світ сходиться тільки у тварин. Наявність коханця не збудить ревнощі, а тільки викличе зневагу. Цими шкідливими порадами не можна користуватися нив жодному разі.

    Якщо ваш чоловік став віддалятися, то спробуйте розібратися, в чому причина. Іноді відносини потрібно не рятувати, а закінчити як можна швидше. Якщо проблему вирішити можна, то робити це потрібно точно не через сварки, секс, їжу або почуття провини. Зацікавити чоловіка можна яскравою зовнішністю або нестандартною поведінкою. Утримати – тільки взаєморозумінням, але для цього повинні намагатися обидва людини, а не хтось один.

    Існує багато причин погіршення відносин між подружжям. Важливо з’ясувати першопричину і усунути її. Не варто намагатися зберегти нездорові відносини. Головне – досягти взаєморозуміння. Марні і радикальні спроби зберегти на все життя зроблять нещасними не тільки конкретних чоловіка і жінку. Постраждати можуть і близькі люди.

    Читайте далі: навіщо потрібні відносини жінці