«Я відчуваю таку неймовірну звязок з дитиною»: Анастасія Решетова розповіла, як протікає вагітність

1187

Анастасія Решетова і Тіматі расссказали, що дуже раді швидку появу на світ дитину. Нещодавно модель перестала приховувати своє цікаве положення від широкої громадськості і тепер докладно розповідає про те, як почуває себе під час вагітності.

Тепер ділю своє життя на періоди «до» і «після» ❣️ Так, в цьому положенні є маса незручностей — токсикоз, зайва вага, погане самопочуття, відмова від звичних занять, заборона на більшість процедур краси і т. д.

Наприклад, з-за токсикозу мені часто доводилося все відміняти і залишатися вдома. А іноді напади блювоти наздоганяли прямо в дорозі або в офісі, а бувало й вночі. Це така особливість організму, у моєї мами було те ж саме під час обох вагітностей. Реакція на різкі запахи теж була ідентичною , особливо мене вернуло від запаху часнику)))) Лікарі виписували безліч препаратів, запевняючи що вони нешкідливі, але я практично не пила їх тому що не хочеться перевантажувати зайвою хімією свій організм в цей період. І ось доводилося терпіти. Особливо сильно нудило відразу після сну , неважливо нічного або денного. Тому , я відразу намагалася їсти щось вуглеводне. Рятувала вода з лимоном і свіже повітря. Ускладнювалася ситуація від жирної їжі, від фастфуду, якими я не цуралася в 1 триместрі.

І тільки потім я знайшла баланс і звикла до свого стану з усіма його мінусами. Токсикоз пішов на спад, апетит усмирился і раціон стабілізувався. Але все це ніщо в порівнянні з цим відчуттям коли ти тепер живеш з малюком всередині себе, особливо ці моменти коли ми слухаємо інструментальну музику перед сном або коли я відчуваю постійні поштовхи особливо коли з’їм що-небудь солоденьке.

Я відчуваю таку неймовірну зв’язок з малюком, що навіть не хочу уявляти як в майбутньому нам іноді доведеться розлучатися💓 Розумієте, так ?

© Instagram @volkonskaya.reshetova

А ще поділилася з передплатниками, як справляється з симптомами вагітності у спеку.

Привіт спека, привіт набряки. Так, вагітним можна робити масаж, але не інтенсивними рухами і не антицелюлітний, живіт теж не можна чіпати. Я почала робити загальний і лімфодренажний ближче до другого триместру. Без нього було б важче, за моїми відчуттями. Шия сильно заніміла, поперек злегка… Плюс масаж тілу тонус надає і допомагає рідини виводитися, відразу відчуваю себе краще.

Про те, що вони чекають первістка, Тіматі і Анастасія Решетова повідомили буквально на днях. Закохані опублікували кадри з спільній фотосесії, на яких видно вже досить значний животик майбутньої матусі.

Тимати и Анастасия Решетова ждут ребенка© Instagram @timatiofficial

Пізніше Анастасія розповіла, коли їй народжувати, а також зізналася, що стать дитини вони з Тіматі розкриють, лише коли він народиться.

Раніше думала що в цей період доведеться ходити в мішкуватому одязі, у взутті строго без каблука, ніякого макіяжу, так і в цілому мені буде не до зовнішнього вигляду) Але термін і живіт поки ще не найбільші, різкий стрибок зростання почнеться ось-ось. Дитину мені носити ще ціле літо. Подивимося як буде далі, а поки що все навпаки. Хочеться бути красивою, стежити за собою, харчуванням і навіть своїми думками. Природно, я з вами поділюся багатьма подробицями, адже мені є що розповісти про там як все починалося і як протікає на даний момент, але от про стать дитини не питайте))) За фактом розповімо! — пообіцяла майбутня матуся.

Читайте також:

  • Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками
  • Мама Тіматі оголосила конкурс на краще ім’я для майбутнього онука чи онучки
  • Квиток на балет: Тіматі разом з Оленою Шишковой прийшов на концерт доньки
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova