«Я до цього ставлюся, як до вокальному досвіду»: дочка Алсу розповіла про участь у «Голос.Діти»

976

Ім’я Микеллы Абрамової довгий час було у всіх на слуху. Дочка Алсу брала участь у конкурсі «Голос. Діти» і виграла його, але, як виявилося, нечесним шляхом. Інтернет-користувачі тоді розділилися на два табори: одні підтримали юну вокалістку, а інші агресивно поставилися до того, що їй накрутили голосу.

Деякий час зоряне сімейство мовчало, а пізніше артистка та її донька дали коментарі журналістам. На цей раз вони стали героями нового випуску YouTube-шоу «П’ятниця з Регіною» і розповіли Регіна Тодоренко про те, що відбувалося на конкурсі.

© Instagram @mikellaabramova

Дівчинка розповіла, що не вважала інших учасників своїми конкурентами. Вона подружилася з ними і вболівала за них:

До речі, у деяких людей є теорія, що всі діти на проекті взагалі не дружать. Це не так. Я з ними листуюся кожен день. Ми нерозлучні. Я їх усіх люблю. Це класно, бути з дітьми, які мене розуміють.

© Instagram @alsou_a

І на останніх етапах конкурсу Мікеллі переживала не тільки за себе, але і за своїх друзів. У розмові з Регіною вона зізналася, що була б рада, якби переміг хтось з них:

Навіть якщо б пройшла Маша або Маруся, я б за них була тільки рада. Я б відчувала тільки радість. Змагання не було, якщо чесно. Навіть у фіналі. Я до цього ставлюся, як до вокального досвіду. Я ніколи не брала участь у змаганнях з вокалу.

© Instagram @lobodaofficial

Учасниця вокального конкурсу також пояснила, чому вибрала наставники саме Світлану Лободу. Мікеллі захоплювалася артисткою і хотіла спробувати, як воно – працювати з суперзіркою. А ще дівчинка зізналася – Лобода чого її навчила!

Я могла просто стояти з мікрофоном, як оперні співаки, і все. Навіть руками не могла рухати — такий був ступор. А Світлана на першій репетиції мені сказала: «Так, зараз я тебе буду рухати, а ти повинна співати з усією міццю». І мене вона почала рухати з боку в бік, щоб мене розворушити. Це було незвично, але мені це дуже допомогло.

Алсу не була проти такого досвіду. Зіркова мама вважає, що проект загартував характер Микеллы і тепер вона володіє великою внутрішньою силою.

До речі, нещодавно Мікеллі і один з найяскравіших участниуков шоу «Голос. Діти» Ержан Максим випустили дебютний спільний кліп на романтичну пісню «Ця любов».

Нагадаємо, що саме Ержан був одним з лідерів шоу і головним претендентом на перемогу. Після оголошення результатів шоу хлопці заявили, що між ними немає ворожнечі, і заздрості, і взагалі вони готові співпрацювати і радувати шанувальників спільною творчістю.

Читайте також:

  • Це любов: Мікеллі Абрамова і Ержан Максим випустили зворушливий дебютний кліп
  • Музичний ринг: доньки Алсу і Юлії Пересільд заспівали пісню Леді Гаги
  • Відео: дочка Алсу здивувала репом в шоу «Голос. Діти»
Фото на анонс: Instagram