«Я дуже нервував»: Оскар Кучера розповів про спільні пологи і молодшого сина

1145

44-річний Оскар Кучера успішно поєднує кар’єру телеведучого, актора і шоумена з вихованням тепер уже п’ятьох дітей. 9 липня він та його дружина Юлія знову стали батьками сина, ім’я якого поки не розкривають. Нагадаємо, що в першому шлюбі з психологом Майєю Маркової на світ з’явився первісток Кучери, син Олександр (15). Нинішня дружина Оскара Юлія подарувала йому синів Олександра, Данила і дочка Алісію.

© Instagram @juliakuchera

Багатодітний батько не приховує спадкоємців, але інформацією про них ділиться дозовано. На цьому тижні актор дав інтерв’ю журналу «Телепрограма» і розповів про пологи дружини в США, а також зізнався, що вперше був присутній на пологах. Крім того, Оскар розкрив секрет, на кого більше схожий новонароджений малюк, і докладно розповів, чим захоплені його діти.

Читайте також:Дружина Оскара Кучери поділилася зворушливим знімком з новонародженим сином з клініки

В першу чергу Кучера пояснив, що вони з дружиною вирішили народжувати в Майамі з-за хорошого клімату, а також щоб влаштувати ідеальні сімейні канікули всім разом. Зоряний батько зізнався, що вперше був присутній на пологах дружини і був приємно здивований, наскільки все чітко і професійно організовано. Проте хвилювання за дружину переважило всі інші емоції.

Я страшенно нервував, і єдине, що пам’ятаю, як періодично ловив себе на думці: навіщо я ходжу туди-сюди по порівняно невеликій кімнаті, в якій і так достатньо народу? — розповів Кучера.

© Instagram @oskarkuchera, @juliakuchera

До речі, знаменитий батько вважає, що новонароджений син найбільше схожий на старшого брата Сашу, хоч і визнає, що поки рано про це говорити.

Читайте також:Ранок з мамою: співачка Нюша відкрила личко доньки

Оскар з гордістю говорить про своїх дітей і вперше детально розповів про їх цікавих і не банальних захоплення.

Всі наші діти малюють — вони вчаться живопису в Строганівської художній академії на підготовчих курсах. Аліса нещодавно поступила в Московську державну академію хореографії, ще дочка захоплюється кінним спортом. Найстарший служить в дитячому музичному театрі і вже знімається в серіалі. Артист! Я так розумію, готує себе до вступу в театральний інститут. Плюс вони з хлопцями створили свою рок-групу, в якій син грає на барабанах.

Середній син, Сашко, знайшов себе в дивному виді спорту, який називається хайдонк — це бої на мечах, і вже отримав свій перший пояс. Йому з ранніх років подобалося бути лицарем: він захоплювався колекціонуванням мечів, щитів, а тепер дитячі захоплення дали про себе знати, і він вже другий рік займається хайдонком. Син ще й добре вчиться: виграв Всеросійську олімпіаду з економіки серед учнів восьмих класів.

Данилові 12 років, він довго займався хокеєм, потім став ходити на футбол. Але зараз секція, яку він відвідував, закрилася, а возити дитину кудись далеко не дуже зручно. Думаю, що восени вирішимо це питання. Висновок такий: діти у нас — молодці!

© Instagram @oskarkuchera
© Instagram @juliakuchera

Наостанок зоряний батько поділився основними правилами виховання дітей, яких вони дотримуються разом з дружиною. Головне, на думку актора — завжди прислухатися до бажань дітей і робити вибір разом з ними, а не за них. А щоб впорається з перехідним віком старших дітей, Оскар закликає терпіти і постаратися подарувати їм якомога більше любові та уваги.

Головне в перехідному віці — треба залюбливать дітей, — впевнений Кучера.

© Instagram @oskarkuchera
Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera