Єлизавета Боярська розкрила секрет, чому вибрала такі імена для своїх синів

653

33-річна Єлизавета Боярська – одна із самих чарівних актрис нашого кіно. Вона гідно продовжує традиції акторської династії Боярських-Луппіан і успішно поєднує кар’єру в кіно і театрі зі щасливим сімейним життям і вихованням двох синів. Вона вже 9 років заміжня за актором Максимом Матвєєвим: у 2012 році подарувала йому сина Андрія, а в кінці минулого року на світ з’явився Григорій.

© Instagram @lizavetabo

Зіркові батьки ретельно охороняють спокій своєї сім’ї і вкрай рідко діляться подробицями приватного життя. Наприклад, зовнішність старшого сина Андрія вони розсекретили лише нещодавно. Хлопчик цієї осені став першокласником, а його мама нещодавно зізналася, що витратила багато часу, сил і нервів, щоб вибрати відповідний навчальний заклад для Андрія.

Спочатку я хотіла на фізмат, тому що у Андрійка явно логіко-математичний склад розуму. Я дивилася гімназії з ухилом в математику, але потім, поспілкувавшись з батьками, зрозуміла, що це дуже складне навчання і дітям важко. Я від цього відмовилася.

У підсумку ми вирішили, що це має бути звичайна державна школа з самою стандартною програмою, бажано з гуманітарним ухилом і акцентом на інтелектуально-духовний розвиток, – розповіла Єлизавета на початку вересня.

© Instagram @lizavetabo, @maxim_matveev_

У цю п’ятницю актриса прийшла в гості до телеведучого Івана Урганта і з задоволенням взяла участь у зйомках його шоу «Вечірній Ургант» на Першому каналі. Єлизавета розповіла про синів, зокрема, розкрила секрет, чому вибрала для них такі імена, а також розповіла про стосунки між братами.

© Instagram @lizavetabo

З’ясувалося, що при виборі імен зірка керувалася принципом поєднання сили і м’якості.

Коли можна сказати: «Андрій, вистачить!» і «Андрюша, молодець». Григорій і Гриць.

© Instagram @lizavetabo

Знаменитість не може стримати посмішку, коли розповідає про синів. За її словами, старший Андрій зовсім не ревнував, коли з’явився братик.

У нас така любов! Буває братська любов — це вони. Вони просто обожнюють один одного. Андрійко навіть мене контролює, щоб нічого не сталося. Він його обожнює, обіймає, носить на руках. Зі школи вдається: «А де Гриша?», – зізналася Боярська.

До речі, недавно, в інтерв’ю тижневику «7 днів» батько Єлизавети, популярний актор і співак Михайло Боярський, розповів цікаві подробиці про сім’ю дочки і про улюблених онуків. Зокрема зоряний дідусь зізнався, що для нього немає більшої радості, ніж балувати внуків.

Батьки кажуть, що я балую Андрія, що купую йому непотрібні іграшки, які він не заслужив. Незадоволені цим. Вони вважають, що доріг той подарунок, якого чекаєш, а не той, що звалюється з неба ні за що, такий тільки розбещує. Але просто я сам отримую більше задоволення, коли знаходжу іграшку, яка Андрію була потрібна, – розповів Боярський. – Так що, для онука – я його фея. Я не слухаюся тата з мамою і поки їх немає, свою чорну справу роблю. Це, звичайно, не добре, але я з Андрієм домовляюся: «Тільки татові не кажи». Максим його тримає в строгості! Він взагалі уважний і добрий батько, і він єдиний, кого Андрій слухається. А коли тато у від’їзді, тоді дідусь набирає чинності і псує все виховання.

© Instagram @boyarskiy_official

Максим Матвєєв днями порадував шанувальників чудесним знімком зі старшим сином. Крім того, зоряний батько поділився своїми роздумами про виховання дітей і розповів сімейну історію про Андрія.

Часто, коли у сина виникають якісь сутички з навколишнім світом-посварився з другом, упав, подряпався, образився на когось, намагаючись полегшити його емоції, щоб хлопцеві було простіше пережити ті чи інші моменти, я ,думаю, як і багато батьків, наводжу приклади з власного життя…. «не хвилюйся, ось у мене був випадок…», «а от коли я був такий маленький…» і тому подібне… Сидимо, снідаємо перед школою… Я готую собі кашу, Андрій їсть омлет, скаржиться на тріснуту губу… ранка майже непомітна…-«Тату, у мене болить!!!»-«Це не страшно син!! Осінь, сухий вітер…це буває, це нормально!!! От пам’ятаю, коли я бігав на морозі, іноді так тріскалися губи…прямо такі серйозні ранки були, як ніби губа роздвоювалася… і нічого, потім гоїлася…» Повертаюся-син завмер, сидить з не донесенной ложкою до рота , очі по 5 копійок» — «….пап…так у вас було страшніше, ніж у часи динозаврів…!!!!»….

© Instagram @maxim_matveev_
Фото на анонс: Instagram @lizavetabo