Історичне фото: Анастасія Цвєтаєва вперше поділилася знімком з усією своєю родиною

682

37-річна Анастасія Цвєтаєва — популярна актриса і мама трьох чудових дітей: Кузьми (13), Естер (6) і Аківи, який народився 28 травня. Молодший син — другий її загальний дитина з чоловіком Натаном Ольганом. Знаменита матуся активно веде свій особистий блог і регулярно ділиться з шанувальниками знімками дітей, розповідаючи про своє життя.

Зрозуміло, більшість постів Цвєтаєва пише на тему материнства, але, незважаючи на те, що зіркова матуся багато часу приділяє молодшому спадкоємцю, вона часто розповідає і про старших дітей. Так, нещодавно вона поділилася з шанувальниками історією про свою дочку:

Після того як народився Аківа, Естер різко подорослішала. Я не маю на увазі, що візуально і психологічно для мене вона стала виглядати більше, вона дійсно плигнула у розвитку.Веде себе як справжній тінейджер. У мене таке відчуття, що у неї вже почався перехідний вік))) Боюся припустити що ж буде в 15.Часто сперечається, відстоює свої права (право на бардак в кімнаті і право на читання книжок особливо😂), манірничає, співає попсові пісні як доросла, постійно рветься влаштовувати якісь тусовки з подругами🙈 Коротше, у мене реально відчуття, що у мене 2 підлітка в будинку, а не один.Але братика обожнює, цілує, каже що він найкращий на світі, грає з ним. У плані ревнощів нас слава богу, пронесло.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

До речі, Кузьма теж дуже любить свого молодшого братика: він дуже багато часу проводить з Акивой і навіть засинає разом з ним.

Мене дуже здивувало ставлення до Кузьми молодшому братові.⠀Пам’ятаєте я писала, що на новину про вагітність він відреагував ніяк. Він просто мовчки пішов спати))) І взагалі у нас Кузьма хлопчик дуже закритий, він рідко показує свої емоції на публіку, навіть нам. З Естер у них ніколи не було близьких і теплих відносин, у них швидше конкуренція, незважаючи на різницю у віці 7 років. Хоча я бачу, що в глибині душі вони один одного люблять. Але як у «Службовому романі», пам’ятаєте: «десь дуже глибоко, так глибоко, що цього не видно»😂Коротше, я готувалася до гіршого…І тут з Акивой він просто мліє! Обожнює свого молодшого брата🥰 Носить його на ручках; каже «який він милий»; іноді приходить до нього і лягає поруч, разом з ним засинає (це така краса, потрібно їх бачити!). Коротше Аківа у нас улюбленець всієї родини, пощастило хлопцеві!А на цих фото він такий смішний, у нього на першій фотці вираз обличчя, ніби він говорить: «хто всі ці люди?😐» )))Потім він такий: «ну ладно, вже так і бути, цілуйте мене». А на третій: «так, ну все, вистачить! Гарненького потрошку» 😂

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Варто відзначити, що в блозі ще жодного разу не з’являлися знімки, на яких вся сім’я вп’ятьох б позувала перед камерою. Однак сьогодні Анастасія нарешті потішила теплими кадрами своїх численних шанувальників.

Просто дуже гарний ранок у нас сьогодні вийшло. І до речі, по ходу це перша фотографія, де ми вп’ятьох! Історична можна сказати))) Та ні, Кузьма не стоїть на стільці чи сходинці😂Подробиці в сториз. Всім гарних вихідних❤️

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Шанувальників, зрозуміло, дуже зворушили ці фотографії, і вони залишили під постом безліч теплих слів:

Кожна наступна в галереї миліше попередньої 😍😍😍

Які гарні у вас діти ❤️

Милота ❤️неймовірна! У Кузі стільки ніжності!

Особливо читачам блогу сподобалися знімки, на яких старші діти Анастасії цілують малюка і тримають його на ручках.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

До речі, зовсім нещодавно Анастасія Цвєтаєва розповіла, як проходить її відновний період після кесарева розтину. Багатодітна матуся поділилася особистим досвідом в блозі.

1. Рухатися початку через 6 годин. Вставати і ходити по палаті. Ні в якому разі не можна лежати і боятися рухатися. Через 5-6 днів вже відчувала себе людиною.

2. Мій універсальний рецепт: у всіх ситуаціях пити багато води. В даному випадку теж.

3. Нормально харчувалася, без дієт, але і без трешу. Продовжую пити свої вагітні вітаміни (органіку), до тих пір, поки банки не закінчаться. Мульти, З, залізо і рибний жир.

4. Нормально висипалася. Для мене це дуже важливо.

5. Щоб йшов швидше живіт, можна носити бандаж. Я особливо не захоплююсь, але іноді можу.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

6. Спортом поки займатися не почала. Але в майбутньому планую.

7. Ну і генетику ніхто не відміняв. У мене немає схильності до повноти.

Фото на анонс: Instagram @nastia_tsvetaeva