В стилі бохо: Регіна Тодоренко поділилася планами весільними

1233

28-річна Регіна Тодоренко і 33-річний Влад Топалов минулим влітку приємно здивували шанувальників, оголосивши про свої заручини. Вже восени знаменитості офіційно оформили свої стосунки, а 5 грудня вперше стали батьками чудового малюка, якого назвали Михайлом.

Щасливі батьки з радістю діляться сімейними знімками і новинами про сина в особистих блогах, хоча поки і не показують його обличчя. А днями стало відомо, що Влад і Регіна готуються до великого весільного торжества, яке заплановане на липень.

Читайте також:Зефирка, класика або ретро: Регіна Тодоренко вибирає вінчальну сукню для своєї другої весілля

У травні Регіна дала інтерв’ю журналу OK і розповіла, про яке весілля мріє, а також поділилася своїм раціоном харчування і зізналася, що мріє стати багатодітною мамою.

© Instagram @reginatodorenko, @vladtopalovofficial

Тодоренко стверджує, що вона невередлива наречена. І хоча в дитинстві, як і будь-яка дівчинка, мріяла про казкове весілля, зараз її бажання трохи змінилися.

Я хочу, щоб усім було весело. Не хочу манірності, не хочу чинності, не хочу класики. Нехай всі гості приходять розслабленими, у лляних сорочках, шортах і зручних сарафанах, нехай ходять босими. Таке весілля в стилі бохо! Щоб всі танцювали, співали, щоб була гучна музика. Як у фільмах Еміра Кустуриці.

Читайте також:У чотири руки: Регіна Тодоренко з 5-місячним сином зіграли на цифровому піаніно

Регіна зізнається, що під час вагітності дозволяла собі різні шкідливості типу бургерів і картоплі фрі. Однак після пологів переглянула свій раціон харчування і завдяки спеціальній дієті привела себе в форму за 3 місяці.

Мені допомогло правильне харчування. Як будь-яка новоспечена мати, я переживала, що у сина може виникнути алергія. Тому я сіла на «санаторскую дієту», як я це називаю. У раціоні була тільки їжа, приготована на пару, яку я їла невеликими порціями 5-6 разів на день. І так три місяці.

© Instagram @reginatodorenko

Читайте також:Мінус 20 кг: Регіна Тодоренко поділилася подробицями свого схуднення після пологів

За словами Регіни, вона неспокійна мама і не завжди може впоратися з емоціями, але материнство — це найщасливіша й значна подія в її житті. І незважаючи на те, що синові всього півроку, вони з Владом вже замислюються про наступну дитину.

Ми вже хочемо дівчинку. Я коли вийшла з пологового будинку, відразу сказала, що, в принципі, не проти народити ще раз. Ми з Владом цілий дитячий сад завели б, тільки волю дай, — з посмішкою каже зоряна матуся.

© Instagram @reginatodorenko

До речі, весілля в стилі бохо не так давно справила й інша зоряна пара – Потап (Олексій Потапенко) і Настя Каменських. Церемонія пройшла 24 травня за містом комплексі на тлі соснового бору.

Свадьба Потапа и Насти Каменских© Instagram @kamenskux
Фото на анонс: Instagram @reginatodorenko, @vladtopalovofficial