З особливим змістом: син принца Гаррі і Меган Маркл отримав нове імя в Африці

654

Герцог і герцогиня Сассекские зараз знаходяться в Африці, куди вирушили з офіційним візитом. Пару супроводжує їх 4-місячний син. Зазначимо, що дитину на зустрічах ще не бачили. Втім, це логічно, адже в такому ніжному віці краще перебувати в колі близьких людей.

Читайте також:На честь ювілею: 10 цікавих фактів, які ви не знали про принца Гаррі

Але навіть заочно малюка вшановують! Приміром, під час візиту Сассексов в Меса-де-ла-Юстицію, це в південноафриканському місті Ньянга, принца та його дружині вручили незвичайний подарунок – футболку, на якій було написано африканське ім’я їхніх сина. І воно звучить як Нцика, що на мові коса означає «стовп сили».

© Instagram @welovewhatwelove_, hola.com

Коса є одним з одинадцяти офіційних мов Південної Африки. На ньому говорять майже 8 мільйонів чоловік, що складає 18% населення ПАР.

Користувачі Мережі не втрачають надію, що титуловані батьки все ж покажуть свого сина під час туру.

З точки зору зв’язків з громадськістю, герцог і герцогиня повинні показати людям Арчі. Він — найкращий квиток, який у них є, щоб змусити людей закохатися в них, — сказала The Telegraph головний редактор журналу Majesty Magazine Інгрід Сьюард.

Зазначимо, що малюк все ж потрапив в об’єктиви фотокамер. Це було під час висадки з літака в Кейптауні. Крихітка Арчі перебував на руках у Меган Маркл. Малюк був одягнений у теплу білу шапочку з помпоном. І, як вдалося з’ясувати, такий вибір образу для сина дружина принца Гаррі зробила неспроста. Шапочка Арчі дуже схожа на ту, що в 1985 році одягала маленькому Гаррі принцеса Діана. Дуже мило, чи не так?

© Instagram @meghanandharry4
Фото на анонс: Instagram @sussex.royal.family, @royals_of_britain