Красень: Наталя Штурм вперше показала обличчя 2-місячного онука

1333

У травні цього року зірка 90-их, 53-річна Наталія Штурм вперше стала бабусею. Радісною новиною відома співачка поділилася в особистому блозі:

Донечко моя Оленка народила!! Хлопчик!! Всі здорові. Розумниця. Народжувала 16(!!) годин, хотіли щоб народила сама, без кесаревого. Слава Богу і Лікарям!! 😍

© Instagram @nataliashturm

Завжди відверта зі своїми шанувальниками Штурм також зізналася, що її пологи дочки були дуже тяжкими:

Перейми почалися в 4 ранку. Процес розкриття йшов дуже довго. Стало зрозуміло, що доведеться чекати більше 10 годин (Лену я народила за 10 годин, дійшовши пішки до родблока по стінці). Вся вагітність проходила легко, ідеально. Олена йшла на пологи, як на свято, не вірячи в наші з бабусею лякалки)

Лена, щоб не терпіти біль, заздалегідь в контракті замовила эпидуралку. З одного боку їй стало комфортно і біль стихла, з іншого ж загальмувала відчуття. Я народжувала обох дітей без епідуральної анестезії, боляче, але активніше працюєш.

…Тужилися все. До кінця пологів у нашому блоці біля Олени зібралося вже 9(!) лікарів. Допомагали всі, це був пекельний пекло😰 Малюк ніяк не хотів виходити з матусі, але шлях вже почав, тому про кесареве не могло йти мови. Страждання Лени і всіх присутніх, включаючи малюка, який пробивав собі дорогу в життя — все це винесло мене з палати в коридор, звідки я продовжувала знімати весь процес. До речі, Лена, щаслива, що всі її муки відображені. Переглядає, пишається!

© Instagram @nataliashturm
© Instagram @nataliashturm

Протягом декількох місяців артистка публікувала знімки з маленьким Даніелем у своєму блозі, однак, зображені на них були лише ніжки або ручки дитини. І тільки вчора зірка нарешті вирішила показати шанувальникам свого онука у всій красі. Артистка поділилася цілою серією знімків з хлопчиком, на яких гарний видно його обличчя.

Даніелю сьогодні два місяці+11 днів #baby #👶#mylove, – з ніжністю прокоментувала пост знаменитість.

© Instagram @nataliashturm

Передплатники Наталії прийшли в захват від фотографій і залишили безліч захоплених слів під знімками:

Боже, який неймовірно красивий дитина! Тьху, тьху, тьху, вибачте,але стриматися неможливо!

👍який проникливий погляд у вашого красеня!😁

Красень! Дуже мужній погляд!!! 👍💋

© Instagram @nataliashturm

До речі, про життя дочки співачки відомо дуже небагато: Олена – людина не публічна. Раніше вона була заміжня за громадянином Туреччини, з яким у 2014 році, за заявами ряду ЗМІ, збиралася розлучатися. Хто став батьком маленького Даніеля, невідомо.

© Instagram @nataliashturm

Нагадаємо, Наталія Штурм двічі складалася в офіційному шлюбі. У союзі з першим чоловіком, Сергієм Деевым, артистка народила доньку Олену, яка і подарувала їй онука. А в шлюбі з Ігорем Павловим на світ з’явився син зірки, Арсеній (15). З другим коханим у знаменитості також не вийшло побудувати міцних відносин, і вони розлучилися.

© Instagram @nataliashturm
Фото на анонс: особистий блог зірки