Леді Діана була впевнена, що принц Гаррі буде кращим королем, ніж його старший брат

950

Принц Вільям є другим у черзі на британський престол. Старший син леді Діани з народження знав, що стане королем. Як відзначають зарубіжні видання, його титулована мама була впевнена – дана місія зовсім не радує первістка.

Зарубіжні видання відзначають, що принцеса Діана вважала молодшого сина кращим для цієї місії. Посилаючись на автора видання «Бесіди з принцом» Анжелу Левін, журналісти зазначають:

Коли сини Діани виросли, вона виявила в Гаррі такі якості, які, як вона думала, зроблять його гарним правителем. Незважаючи на те, що Вільям був старший і, звичайно ж, справжнім спадкоємцем престолу, вона думала, що саме Гаррі володів такими якостями, які підходили лідеру, у тому числі здатністю справлятися, легкістю у спілкуванні з людьми. Діана навіть дала своєму молодшому синові прізвисько «Добрий король Гаррі».

© Instagram @loveforprincessdiana

Читайте також:Екс-охоронець принцеси Діани: суперництво між Уїльямом та Гарі почалося ще в дитинстві

Що стосується Вільяма, принцеса Діана не думала, що він буде поганим королем. Ні! Але вона відчувала, що її старшому синові не потрібен трон.

Вільям не хоче, щоб його кожен рух спостерігалося, – цитує автор книги слова принцеси Діани.

© Instagram @loveforprincessdiana

Анжела Левін відзначала, що у принца Гаррі і леді Діани були особливі відносини. Це підтверджують і спогади екс-охоронця трагічно загиблої леді Ді Кена Уорфа. Наприклад, молодший син принцеси був радий, коли залишався з нею один в Кенсингтонському палаці. Таке відбувалося, коли Гаррі хворів і не навчався.

У мене є мама тільки для мене… і мені не потрібно ділитися нею з Вільямом! – радісно розповідав принц Гаррі в той час своїм друзям.

За спогадами Кена Уорфа, принцеса Діана не приховувала того факту, що намагається приділяти Гаррі більше уваги, щоб молодший син не відчував себе в тіні Вільяма.

© Instagram @loveforprincessdiana

Нагадаємо, принц Гаррі і його дружина Меган Маркл переживають непростий час. Титулована пара не раз заявляла про те, що їхнє приватне життя має такий і залишитися. Тому будь-яке втручання в те, що не пов’язано з офіційними королівськими обов’язками, Сассексы вважають замахом на особисті межі.

Молодший син принцеси Діани має намір позбавити свою сім’ю від пильної уваги таблоїдів і папараці, які стежать за кожним їхнім кроком. Під тим же пресингом перебувала і леді Ді. Життя екс-дружини принца Чарльза завжди була під прицілом фото — і телекамер, що доставляло їй і сім’ї неймовірний дискомфорт і почуття незахищеності.

Читайте також:«Мій найбільший страх – що історія мами повториться»: принц Гаррі опублікував емоційний лист на захист Меган Маркл

Зараз, коли герцог Сассекский і його родина опинилися в подібній ситуації, він планує вирішити питання у правовому полі та відстояти право на невторжение в приватне життя.

© Instagram @duke.duchess_of_sussex

А як ви думаєте, хто з синів принцеси Діани був би кращим королем – принц Вільям або принц Гаррі?

Фото на анонс: Instagram @dianaicons, @diana_francesspencer, @princewilliam_ina