Не секрет: 37-річна Віра Брежнєва зізналася, з якої причини не боїться старіти

559

Життя 37-річної Віри Брежнєвої наповнена динамікою: це перельоти, зйомки, запис нових пісень. У цьому насиченому розкладі завжди є час для сім’ї. Нагадаємо, співачка — мама двох доньок: Софії, яка народилася у відносинах з Віталієм Вотченко, і Сари, яка з’явилася на світ у шлюбі Віри з бізнесменом Михайлом Кіперманом.

© Instagram @ververa

Популярна співачка і актриса не приховує, в її житті не все буває гладко. Однак ставиться до цього по-філософськи:

Все, що робиться, на краще. Я вже досвідченим шляхом це перевірила. Коли з нами щось відбувається, якщо це має негативний аспект, ми засмучуємося, але згодом приймаємо якісь рішення, рухаємося вперед. І якщо б не було того, що нас змусило відштовхнутися від дна, тоді б ми не вистрелили вгору. Я вважаю, що найбільш складні ситуації, які проходимо, на краще. Людям потрібні складні моменти. Без них немає росту.

Читайте також:Коли всі в зборі: Віра Брежнєва показала веселе відео з усією своєю родиною

Як зізнається Віра Брежнєва, труднощі не тільки загартовують, але і дозволяють інакше дивитися на життя в цілому. Приміром, вона зазначила, що не боїться старіти. Підкреслимо, знаменитість тут не розповідає про омолоджуючі процедури. Все набагато простіше і доступно всім.

Страху (перед старістю) у мене немає. Страх — це несвобода. Я – Водолій. Моя стихія — повітря. Мені потрібна свобода. Тому у мене немає звичок…

І ось тут співачка попросила допомогти їй з визначенням. Виявилося, що мова йшла про шкідливі звички.

У мене немає шкідливих звичок, — перераховувала співачка. — Я не п’ю каву, не курю сигарети. Для мене залежність – це несвобода. А я хочу бути вільною. Тому я йду вперед з посмішкою.

© Instagram @ververa

Читайте також:Дієвіше, ніж «уколи краси»: Юлія Меньшова розповіла, як їй вдається виглядати молодше своїх років

Нагадаємо, раніше знаменитість демонструвала в особистому блозі чудову фотографію своєї мами — Тамари Галушки. Вона зізналася шанувальникам, що в майбутньому мріє виглядати як мама. Припускаємо, що саме так і буде в зрілому віці, тому що співачка з матір’ю неймовірно схожі.

Мама 4-х дітей. Бабуся 7-ми онуків. Яка працювала прибиральницею на хімічному заводі 25 років. Зараз мамі 67. І найголовніше, чого мені хочеться, щоб у мене був такий стан душі, яке буде в будь-якому віці прикрашати мене з будь-якою кількістю зморшок… 💛

© Instagram @ververa

А як ви ставитеся до того, що з часом з’являться вікові зміни? Намагаєтеся відсунути цей процес?

Фото на анонс: Instagram @ververa