Прості малюнки на нігтях гель-лаком покроково

726

зробіть свій образ яскравіше-виконайте манікюр з малюнком. Всупереч дозвільній думці, манікюр з гелієвим покриттям не завжди буває лише однотонним. Ознайомтеся, як робити прості малюнки на нігтях гель-лаком покроково.

Легкі малюнки на нігтях гель-лаком: що необхідно

Щоб виконати прості малюнки на нігтях, будуть потрібні досить буденні речі, які у кожного знайдуться вдома. Так, легкі малюнки можна зробити голкою, тонким пензликом або зубочисткою. Також знадобляться скотч і апельсинова паличка.

Якщо хочете виконати більш акуратний малюнок на нігтях, то обзаведіться дотсом. Це нескладний інструмент, який використовується для того, щоб створювати прості малюнки у вигляді точок. Щоб розширити число ідей для нігтьового дизайну, придбайте дотси з кульками дрібного і середнього розміру.

Крім того, будуть потрібні:

  • традиційні базова і фінальна основи;
  • гель-лаки різних кольорів;
  • лампа для просушування лакового шару;
  • засіб для видалення липкого шару;
  • розчинник для гель-лаку.

читайте також: гель-лак на короткі нігті: весна 2018

Прості малюнки на нігтях для початківців покроково

Ознайомтеся з покроковими інструкціями, як робити нескладні малюнки на нігтях. Освоївши кожну схему на практиці, ви без зусиль зрозумієте, як малювати на нігтях більш складні візерунки.

Вивчіть, як наносити малюнки поетапно:

  • щоб освоїти малюнки для початківців на гелієвому манікюрі, почніть з простих точок. Манікюр буде виглядати красивіше, якщо скористаєтеся контрастними кольорами лаків: чорним, білим і червоним. Малюнки нанесіть лише на два пальці-вказівний і безіменний:

  1. нафарбуйте нігті на безіменному і вказівному пальцях лаком білого кольору, інші-червоним. Просушіть базовий шар під лампою.
  2. на обраних двох нігтях зробіть дотсом точки лаком чорного кольору. Чим частіше розташуйте точки, тим красивіше вийде візерунок.
  3. просушіть візерунок під лампою і покрийте фінальним шаром.
  • щоб зробити нескладні візерунки на нігтях, скористайтеся кистями:

  1. покрийте нігті лаком чорного кольору. Просушіть під лампою.
  2. покрийте зверху ще одним шаром чорного лаку, але більш тонким. Зверху намалюйте ромашки лаками білого і жовтого кольору.
  3. просушіть і закріпіть фінальним покриттям.
  • щоб виконати зигзагоподібні візерунки, потрібно голка або зубочистка. Цей візерунок дуже легко виконати:

  1. пофарбуйте нігті лаком червоного кольору. Просушіть базовий шар.
  2. посередині нігтя намалюйте вертикальну лінію лаком золотого кольору.
  3. не чекаючи, поки лак висохне, зробіть кілька горизонтальних штрихів зубочисткою.
  4. висушіть і покрийте фінішним покриттям.

Використовуйте нехитрі пристосування, щоб створювати оригінальні візерунки на нігтях. Проявіть фантазію, експериментуйте.

Навчіться самостійно робити дизайн нігтів. У цьому немає ніякої складності. Кілька разів попрактикуйтеся і станете справжнім професіоналом. Успіхів!

читайте також: види манікюру гель-лаком