Юна мандрівниця: Нюша і Ігор Сівов відправилися в Америку разом з донькою

601

З тих пір, як 28-річна співачка Нюша і її чоловік, 39-річний Ігор Сівов, стали батьками чарівної дочки, ім’я якої вони всі ще не розкрили, шанувальники знаменитості цікавилися, коли ж вони нарешті покажуть спадкоємицю. Пара з першого дня після родів не поспішала ділитися своїм щастям, проте з часом Нюша і її чоловік стали викладати фото і відео дочки все частіше.

А нещодавно щаслива матуся опублікувала теплий сімейний портрет, повідомивши шанувальникам про те, що всі вони разом відправляються у подорож, щоправда, не розкривши країну:

Всією командою сьогодні ✈️

© Instagram @nyusha_nyusha

А тепер Нюша з чоловіком діляться барвистими кадрами з… Америки! Щаслива сім’я встигла побувати в Лос-Анджелесі і відвідати Гранд Каньйон, а після опублікувала знімок з донькою з Лас-Вегаса.

© Instagram @nyusha_nyusha

Малятко пари, схоже, відчуває себе в літаку так само комфортно, як в стінах власного будинку. Вона супроводжує зіркових батьків у польотах з самого народження. Ігор Сівов стверджує, що подорож з малюками — зовсім не подвиг. У своєму блозі він раніше публікував лайфхаки для молодих батьків: як літати з дітьми, щоб не зійти з розуму і не звести оточуючих.

По-перше, варто запастися часом і підлаштовувати режим малюків під свій графік, а самим бути максимально включеним у процес.

Коли у вас є час в запасі, і ви не панікуєте по 10 разів у хвилину, ваш малюк теж це відчуває і поводиться себе відчутно спокійніше на шляху в літак. Тому ми завжди заздалегідь плануємо виїзд в аеропорт…години за 2-3. Тк ми літаємо не тільки з дитиною, але і з моїми старшими, є один безпрограшний варіант: намагайтеся витрачати дитячу енергію перед польотом: будите їх не перед самим від’їздом в аеропорт, а влаштовуйте підйом разом з вами, в залі очікування не сидите в кріслах, а гуляйте, просіть віднести «ось цю листочок он у ту урну». Виконуйте ці прості правила, і в літак увійде рожевощокий і трохи зморений бандит, який, звичайно, похвилюється перед зльотом, але потім дуже швидко засне.

Ігор Сівов рекомендує взяти з собою термос з гарячою водою, підгузки та харчування. При зльоті і посадці варто обов’язково погодувати і попити дитини, щоб уникнути дискомфорту з вушками.

© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, пологи Нюши проходили як раз в Америці — в Майамі: співачка прилетіла туди за декілька місяців до дати Х. Незадовго до пологів прибула і мама Нюши, щоб допомогти дочці на перших порах. Подружжя заздалегідь вибрала клініку, в якій народилася чудова дівчинка. Тоді молода мама поділилася зворушливим кадром з малюком. На відміну від багатьох зірок, Нюша не стала приховувати стать дитини і зазначила в коментарі до фото:

Наш янголятко 🐣❤️ #лапочкадочка

View this post on Instagram

A post shared by Nyusha (@nyusha_nyusha) on Nov 6, 2018 at 11:34am PST

Нагадаємо, що співачка вийшла заміж у серпні 2017 року на Мальдівах. Обранець співачки – генеральний радник президента Міжнародної федерації студентського спорту Ігор Сівов.

©Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha