Як ховатися від папарацці: лайфхак від 5-річного сина Максима Галкіна

700

5-річна Ліза і Гаррі Галкины – головні герої особистих блогів своїх зіркових батьків. Вони ростуть цікавими і допитливими хлопцями. Їх знамениті мама і тато, Алла Пугачова і Максим Галкін, приділяють дітям весь вільний час і роблять все, щоб вони виросли різнобічними і творчими.

Ліза і Гаррі вже кілька років вивчають французьку мову і домоглися вже настільки високих результатів, що влаштовують імпровізовані театральні вистави на цій мові для батьків. Вони танцюють, роблять вироби, малюють і всіляко радують своїх батьків, а Максим Галкін із задоволенням розповідає про успіхи дітлахів у своєму блозі.

© Instagram @maxgalkinru

Більшу частину літніх канікул зоряне сімейство проводить в своєму будинку в Юрмалі. Вони насолоджуються сімейним відпочинком, багато гуляють, а близнюки, звичайно, займаються різними видами спорту. Днями зоряний батько продемонстрував їх тренування з гольфу. Ліз і Гаррі явно подобається на поле для гольфу, адже спеціальні підставки для м’ячиків дуже нагадують справжню грибну галявинку.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 15, 2019 at 3:05am PDT

А нещодавно Ліза Галкіна розповіла, що вирішила освоїти… йогу. Дівчинка вміло села, поєднала великий і вказівний пальці рук і заявила, що їй потрібно зловити світло. Проте цьому процесу то і справа заважав брат-близнюк Лізи. Гаррі зі сміхом цікавився у сестри, впіймала вона світло. На питання папи про те, що робить Ліза, дівчинка підтвердила, що у неї медитація і вона думає уві сні.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Aug 11, 2019 at 5:59am PDT

Однак не тільки дочка Галкіна радує своїми батьків своїми новими ідеями і винаходами. Сьогодні Гаррі насмішив тата і читачів його особистого блогу своїм лайфхаком: він запропонував викопати велику яму в піску, щоб папараці не змогли сфотографувати знаменитого татуся:

Лайфхак від Гаррі ☺️, – підписав ролик шоумен.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Aug 21, 2019 at 1:08am PDT

Шанувальники, як завжди, залишилися в захваті від побаченого, а багато вкотре відзначили, що Гаррі дуже схожий на свого тата:

🤣🤣🤣навіть діти втомилися від настирливих папараці

Максим, Гаррі ваша копія 🌹Парараці 🤣👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Гаррі переживає за спокій батьків!!!👍🏼👍🏼

До речі, близький друг сім’ї Пугачової і Галкіна, Микола Басков, розповів в документлаьном фільмі, присвяченому 70-річчю Примадонни, що впритул Гаррі і Лізою займаються не няні, а саме батьки. Причому Максим, зі слів Золотого голосу Росії, справжній божевільний батько в доброму розумінні цього слова. Він завжди на зв’язку з дітьми, і, як розповів Басков, часто зривається з якихось посиденьок і вечірок, так як вранці йому потрібно гуляти з близнюками.

За моралі у нас відповідає Алла, а я більше за ігрову частину… Звичайно ж, діти іноді нас ревнують один до одного. Увагу і моє, і Алли є предметом торгу між ними. Але в міру дорослішання вони якось навчилися з цим миритися, жити і розподіляти між собою наше бажання спілкуватися з кожним із них. Вони у нас розумні, до щастя. Так що все нормально, — поділився Галкін, як вони з дружиною виховують дітей.

Алла Пугачева и Максим Галкин с детьми в Юрмале© Instagram @maxgalkinru

Це цікаво:

  • Відео: діти Алли Пугачової зворушили маму до сліз своїм подарунком
  • Зірки подіуму: Ліза і Гаррі Галкины влаштували показ мод
  • Пікнік біля будинку: Максим Галкін показав, як його діти відпочивають на природі
Фото на анонс: © Instagram @garri_galkin